ALEKSANDAR UBIO DEVOJKU PA SE VOZIO PO GRADU SA NJENIM TELOM NA SUVOZAČEVOM MESTU Posle zločina učinio još jednu JEZIVU STVAR
Foto: Društvene mreže, Turner Guilford Knight Correctional Center

ALEKSANDAR UBIO DEVOJKU PA SE VOZIO PO GRADU SA NJENIM TELOM NA SUVOZAČEVOM MESTU Posle zločina učinio još jednu JEZIVU STVAR

Planeta -

Muškarac je pucao i ubio svoju devojku, stavio njeno telo na suvozačko sedište svog terenca i odvezao se u policijsku stanicu na Floridi da se preda vlastima.

Policija je saopštila da je Aleksandar Roke (48) priznao da je ubio svoju devojku, 44-godišnju Jeseniju Rodrigez Markes, koju su u subotu uveče pronašli mrtvu na suvozačevom sedištu sa ranom u glavu.

Roke je optužen za drugostepeno ubistvo i odveden u pritvor, a na sudu se pojavio u ponedeljak, gde mu je odbijeno jemstvo, a sudija ga je optužila i da je navodno poslao sliku njenom bivšem mužu.

NBC 6 je snimio trenutak kada su policajci opkolili njegov beli automobil i uhapsili ga bez otpora, a oružje je navodno pronađeno pored tela ubijene žene.

Policajci su pokušali da spasu ženu na licu mesta, ali nisu uspeli i ona je proglašena mrtvom.

U policijskom izveštaju navodi se da je Roke došao do bivšeg muža ubijene žene pre nego što se odvezao u policijsku stanicu i sam se predao.

ubistvo, Aleksandar Roke
foto: NBC 6 South Florida/youtube/printskrin

Roke je navodno bivšem mužu ubijene žene, sa kojim je imala 11-godišnju ćerku, fotografiju mrtvog tela žrtve pre nego što ga je video snimkom pozvao.

Majami herald je izvestio da je suprug snimio poziv i predao ga policiji radi dokaza.

Aleksandar Roke
foto: Turner Guilford Knight Correctional Center

Tokom poziva, Roke se navodno okrenuo ka žrtvi, koja je bila mrtva na krvavom suvozačevom sedištu. Policija je takođe saopštila da je Roke poslao poruku svom rođaku sa slikama njenog tela, koji mu je nakon toga rekao da se preda.

Njena rođaka rekla je da je pre nekoliko meseci ubica oteo ženu i njenu ćerku i da ih je tada spasio njen bivši muž.

Odeljenje za ubistva policije Majamija Dejda preuzelo je slučaj i nastaviće da istražuje Rokov motiv za ubistvo.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

03:24

Muškarac ubio devojku pa sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track