POPILA KAFU, PA SE SRUŠILA NA POD: Ženu hitno prevezli u bolnicu, ono šta je nađeno u šolji ZAPREPASTILO SVE (FOTO)
Foto: Shutterstock

UŽAS

POPILA KAFU, PA SE SRUŠILA NA POD: Ženu hitno prevezli u bolnicu, ono šta je nađeno u šolji ZAPREPASTILO SVE (FOTO)

Planeta -

Žena se satima borila za život nakon što je popila kafu zaraženu insektima koju je kupila na aerodromu, a onda je progovorila je o incidentu, otkrivajući da je oslepela tokom užasnog incidenta.

Ova radnica avio-kompanije kupila je topli napitak iz automata na aerodromu, pre nego što je uočila 'male antene i krila' u šoljici, napitak je već popila do pola.

Govoreći iz bolničkog kreveta, žena je rekla da se seća da je pila kafu kao i obično, ali samo 10 minuta kasnije počelo je da joj bude muka.

Primetila je da je napitak čudnog ukusa i nakon detaljnijeg pregleda primetila je roj krilatih insekata kako puze oko šolje. Užasna slika pića prikazuje sitne bube zaglavljene na ivicama poluprazne šolje, utopljene u smeđoj tečnosti.

Nakon što je u šoku otrčala u kupatilo, otkrila je zastrašujući trenutak i nekako se vratila do svojih kolega da ih obavesti da ništa ne vidi.

Njeno stanje je nastavilo da se pogoršava sve dok nije počeo anafilaktički šok – lice i grlo su joj otekli do te mere da je teško disala.

Aerodromske zdravstvene službe su joj dale adrenalin i druge lekove pre nego što je izgubila svest i hitno je prebačena u kliniku u Palmi. Žena, koja je od ponedeljka provela 36 sati na intenzivnoj, juče je puštena iz bolnice.

Prvo pozvala kompaniju za kafu

Ispričala je i kako je prvo što je uradila kada je primetila muve pozvala Deli Korner- kompaniju za kafu.

„Rekli su mi da će mi vratiti 50 centi“, rekla je. „Uradila sam to sa dobrom namerom da se to ne dogodi drugoj osobi, rekla sam im da ne želim novac, samo sam želela da oni nešto urade“.

Njena porodica je sada podnela prijavu protiv aerodroma Nacionalnoj policiji, izvestila je Ultima Hora.

Oni tvrde da je prisustvo buba u šoljici za kafu mogući zločin protiv javnog zdravlja i bezobzirne povrede, dodaje novinski sajt.

Porodica je dodala da je aerodromsko osoblje očigledno loše održavalo mašinu, koja je sada zatvorena.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

02:27

POD HITNO PRESTANITE DA PIJETE KAFU IZ PLASTIČNIH ČAŠA! Doktorka upozorila: Ovako unosite MILIJARDE KANCEROGENIH ČESTICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track