IMALA JE PROBLEMA SA DISANJEM I ŽALILA SE NA BOLOVE: Kada je otišla na pregled, lekari su izvukli NEŠTO ODVRATNO iz njenog nosa
Foto: Profimedia

rendgenski snimak je otkrio nešto uznemirujuće

IMALA JE PROBLEMA SA DISANJEM I ŽALILA SE NA BOLOVE: Kada je otišla na pregled, lekari su izvukli NEŠTO ODVRATNO iz njenog nosa

Planeta -

Neimenovana žena s Tajlanda više od nedelju dana je trpela bolove u licu i imala problema sa disanjem. Kada je počela da krvari iz nosa, uputila se u najbližu bolnicu.

Lekari su je odmah pregledali, a rendgenski snimak je otkrio nešto uznemirujuće.

Donela je odluka da se problem detaljnije istraži pomoću endoskopa, a nakon toga je otkriveno više od 100 crva koji su se migoljili u nozdrvama.

Srećom da žena nije pretrpela ozbiljnije povrede, a nakon uklanjanja “nezvanih gostiju” brzo se oporavila.

Stručnjaci su istakli da su crvi mogli da “migriraju” u obližnje organe, oči i mozak, što bi dovelo do ozbiljnijih komplikacija ili čak smrti.

Bolnica je objavila bizarne snimke na Fejsbuku i otkrila da je 59-godišnja žena lečena od upale sinusa pre nego što je počelo krvarenje. Tek onda je otkriven pravi uzrok problema.

Podsećamo, lekari u Portugalu pronašli su u uhu 64-godišnjeg muškarca gomilu crva, a nakon što se požalio na bolove, svrab i krvarenje.

On je hospitalizovan prole godine, a posle uklanjanja parazita se potpuno oporavio.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track