PRVE REČI OCA MONSTRUMA NAKON HAOSA U DRAČU: Sve vreme bio pod uticajem narkotika, a ono što je rekao policiji ŠOKIRALO SVE
Foto: printscreen boldnews

UŽAS

PRVE REČI OCA MONSTRUMA NAKON HAOSA U DRAČU: Sve vreme bio pod uticajem narkotika, a ono što je rekao policiji ŠOKIRALO SVE

Planeta -

Aleks Marku (40) koji je noćas u Draču satima držao svoje dvoje maloletne dece kao taoce, dok je u stanu pucao iz kalašnjikova navodno je rekao "kako je uzeo decu da bi ih zaštitio".

Prvi rezultati istrage pokazuju da je decu uzeo kao taoce dok je bio pod uticajem narkotika, ali se čekaju rezultati ispitivanja, a policija i dalje istražuje šta je bio motiv za ovako dramatičan čin.

U ovom trenutku nije poznato da li uhapšeni otac ima psihičke probleme i kakvo je stanje u porodici.

Podsetimo, komšije su pucnjavu čule oko 2.20 časova i odmah su pozvali policiju, koja je dojurila na lice mesta. Ustanovljeno je da se pucnjava iz automatskog oružja odigrava u iznajmljenom stanu, koji je Aleks zakupio pre nedelju dana.

albanska policija, Drač, otac, otmica, otimica dece
foto: Facebook Printscreen, printscreen boldnews

Policija je odmah otpočele pregovore sa njim, ali je Aleks odbijao da spusti oružje i preda decu. U samom stanu i sa terase je ispalio više hitaca.

U ranim jutarnjim satima policija je uspela da uđe u stan, a Aleks se polunag predao. Deca su pronađena nepovređena.

Policija je po ulasku u prostorije pronašla oružje koje je bilo bačeno preko dečje odeće i najmanje 18 čaura. Na snimcima se vidi da je muškarac pucao u staklo od terase, te da je više hitaca završilo u zidovima balkona.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track