JEZIV PRIZOR Žena ubijena nasred ulice, njena ćerka dotrčala do tela i pokazala sliku:" Možda je to moja mama, tata ju je ubio"
Foto: Facebook

JEZIV PRIZOR Žena ubijena nasred ulice, njena ćerka dotrčala do tela i pokazala sliku:" Možda je to moja mama, tata ju je ubio"

Planeta -

Muž koji je ubio 40-godišnju ženu nasred ulice u Menidiju u Grčkoj uhapšen je danas.

Pedesetogodišnjeg muškarca uočila je patrola grčke policije ispred zgrade, a navodno je konzumirao alkohol dok je pokušavao da se sakrije u zgradi u izgradnji.

U međuvremenu, pojavile su se informacije da 40-godišnja žena koja je brutalno ubijena u četvrtak ujutru u centralnom delu Menidija nije jednom, ne dvaput, već tri puta prijavila svog partnera za nasilje u porodici.

Prema informacijama dobro obaveštenih izvora, žrtva napada je u svojim pritužbama navela da je 50-godišnji muškarac, koji je i glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, konzumirao velike količine alkohola i bio nasilan, da ju je udario i pretio joj.

Poslednji put žena je prešla prag policijske stanice kako bi ga ponovo prijavila za porodično nasilje (pretnje, fizičke povrede i uvrede) 7. maja 2024. godine. Tada je muškarac uhapšen i priveden tužiocu, dok je suđenje bilo zakažano za petak, 17. maj 2024. Komandir jedinice za nasilje u porodici ju je nazvao dva dana nakon incidenta i rekla mu je da je dobro.

grčka policija
foto: Shutterstock

Međutim, nakon samo nekoliko dana, muž je presudio ženi i to nasred ulice.

- Otac je ubio majku - vikala je ćerka 40-godišnje žene koja je ubijena u Menidiju.

Žena koja je bila na licu mesta rekla je da je ćerka odmah po ubistvu stigla na lice mesta, počela da plače i da viče na policiju i govori „odlazi, mislim da je to moja mama“, tražila je pomoć, plakala i razgovarala telefonom sa svojim takođe maloletnim bratom govoreći mu, „tata je verovatno ubio mamu“.

Istovremeno, kako kaže žena očevidac, kada je stigla na mesto gde je pronađena mrtva 40-godišnja Albanka, videla - pored tela nesrećne žene - kako ćerka u stanju šoka razgovara telefonom i govori da joj je otac ubio majku.

- Devojčica je došla na mesto ubistva i rekla 'možda je to moja mama' dok je plakala i plakala. Pokazala je fotografiju policiji i tako je žena identifikovana kao njena mama. Rekla je da njena mama danas nije otišla na posao. Pričala je telefonom i govorila 'ubili su mi mamu, ubili su moju mamu', bila je veoma šokirana. Govorila je 'možda ju je moj tata ubio, našao ju je na putu na posao - priča meštanka.

Žena je pronađena mrtva na raskrsnici ulica Parnitos i Aristotel, jedne od najcentralnih tačaka Menidija, i ubodena je nožem u stomak dok je pored nje pronađena torba.

Kurir.rs/Prototema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track