BIZARNO: Preživele tešku saobraćajnu nesreću, krvave ispuzale iz prevrnutog automobila pa uradile nešto ŠOKANTNO (FOTO/ VIDEO)
Foto: Printscreen New York Times

JEZIVO

BIZARNO: Preživele tešku saobraćajnu nesreću, krvave ispuzale iz prevrnutog automobila pa uradile nešto ŠOKANTNO (FOTO/ VIDEO)

Planeta -

Dve žrtve saobraćajne nesreće u Meksiku zbunile su prolaznike kada su ispuzale krvave iz olupine automobila i odlučile da naprave selfi zajedno samo nekoliko centimetara od svog prevrnutog vozila.

Potresne fotografije nastale nakon nesreće – u naselju Lomas del Mirador u Kuernavaki u subotu – prikazuju dve od pet žena koje su navodno bile u automobilu prekrivene povredama dok su krvarile na putu, izvestio je Džem pres.

Dok su pokušavale da sednu, videla se jedna od okrvavljenih žena kako drži mobilni telefon i izgleda da pozira za selfi sa svojom povređenom prijateljicom.

To, međutim, nije bio jedini snimak povreda koje su žene zadobile.

Nakon što je policija stigla da im pomogne i da ih udalji od olupine dok su čekali medicinsku pomoć, njih dve su se ponovo mogle videti kako prave selfije svojih povreda.

Jedna od njih jedva hodala

Žene su pozirale za snimak uprkos činjenici da je jedna od njih jedva hodala čak i uz pomoć policajca, koji ju je spustio na trotoar nakon što su joj noge pokleknule.

Njena sposobnija prijateljica, koja je imala posekotine duž lica i ruku, mogla se videti kako dobro hoda dok je vadila telefon da bi snimila slike.

Dve žene, zajedno sa još tri osobe, od kojih svi nisu javno imenovani, na kraju su odvezeni u bolnicu.

Vlasti nastavljaju da istražuju uzrok nesreće.

(Kurir.rs/ The NewYork Times/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:16

Saobraćajna nesreća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track