OTKRIVENO ČIME SE BAVIO PUTNIK KOJI JE UMRO TOKOM TURBULENCIJA: U kobnom avionu je bio sa SUPRUGOM, imali su VELIKE planove
Foto: Printscreen Facebook

najnoviji detalji

OTKRIVENO ČIME SE BAVIO PUTNIK KOJI JE UMRO TOKOM TURBULENCIJA: U kobnom avionu je bio sa SUPRUGOM, imali su VELIKE planove

Planeta -

U Bangkoku je održana konferencija za novinare nakon hitnog sletanja leta aviona Singapur Erlajnza. Zbog strašnih turbulencija je jedna osoba poginula, a čak deset ih je ozbiljno povređeno, navodi se u izveštaju iz Tajlanda.

Muškarac, koji je danas poginuo tokom stravičnih turbulencija na letu London-Singapur poreklom je iz Velike Britanije i najverovatnije je doživeo srčani udar, saopštili su iz Singapur erlajnsa.

Osoba koja je umrla bio je 73-godišnji Britanac.

Preminuli putnik identifikovan je kao Džofri Kičen, 73-godišnji reditelj muzičkog pozorišta u Gloučesteširu.

Džofri Kičen
foto: Printscreen

Preminuli je bio amaterski zaljubljenik u pozorište i reditelj

Kičen, iz mesta Tornberi u Gloučesteširu, bio je penzionisani radnik osiguranja i amaterski zaljubljenik u pozorište. Vodio je muzičku pozorišnu grupu Tornberi, a njegovi ga prijatelji opisuju kao ‘stvarno dobro momka‘.

Džofri je sa suprugom Lindom krenuo na šestonedeljno putovanje iz snova u Singapur, Indoneziju, Japan i Australiju, kada se dogodila tragedija.

Dodaje se da je na bolničkom lečenju još 30 osoba, od čega je sedam u kritičnom stanju, a veruje se da je među zbrinutima u bolnici i supruga preminulog reditelja. Njeno stanje nije poznato.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track