JEDNIM UDARCEM UBIO PEDOFILA KOJI MU JE SPOPADAO ĆERKU! Šokantan slučaj - Igor ležao na zemlji sa BAROM KRVI oko glave (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Mail

Uznemirujući snimak

JEDNIM UDARCEM UBIO PEDOFILA KOJI MU JE SPOPADAO ĆERKU! Šokantan slučaj - Igor ležao na zemlji sa BAROM KRVI oko glave (VIDEO)

Planeta -

Tridesetčetvorogodišnji Britanac ubio je jednim udarcem Igora Jasiljeva na Tajlandu. Rus se navodno nabacivao maloletnoj ćerki Britanca.

Pijani Rus je navodno šapnuo tinejdžerki da želi da ima seks sa njom, što je razbesnelo oca devojčice, koji ga je iz sve snage udario u lice, nakon čega je Jasiljev pao na zemlju i udario glavom o pod.

Kapetan policije Parnsarn Krongsit iz policijske stanice grada Pataje rekao je da su policajci primili dojavu u 3:16 ujutro i otišli na mesto incidenta, gde su zatekli četiri muškarca i dve žene. Rus je u nesvesti ležao na zemlji dok se širila bara krvi koja je tekla iz njegove glave.

Jasiljev je hitno prevezen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

Potpukovnik policije Navin Tiravit, načelnik policijske stanice grada Pataje, saopštio je da je sud izdao nalog za hapšenje Britanca.

Otac, navodno iz Velsa, uhapšen je u ponedeljak popodne u svojoj kući u okrugu Satahip, oko 20 kilometara od mesta ubistva.

- Nisam mislio da će moj udarac dovesti do smrti čoveka. Žalim zbog svojih postupaka - rekao je on policiji.

U međuvremenu, njegova supruga, dvadesetosmogodišnja Tajlanđanka rekla je da je takođe prisustvovala zabavi, ali da je morala da ode ranije pošto je sutradan radila.

Oko 3 sata ujutro, ona je primila poruku od svog muža da želi da ide kući.

- Zatekla sam ga kako hoda ulicom, i zvala ga unutra. Kada sam ga pitala šta se dešava, rekao mi je da je Rus, dok su pili, počeo da seksualno uznemirava našu ćerku. Uznemiravanje je eskaliralo, i on je predložio da ima odnose sa našom ćerkom. To je razbesnelo mog muža, pa ga je jednim udarcem nokautirao - rekla je ona.

Šokantni incident dogodio se samo nekoliko dana nakon što su izbacivači brutalno pretukli dvojicu britanskih turista ispred bara u Pataji.

(Kurir.rs/Daily Mail/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track