POTRESNO: Devojčica ispričala kako su je silovali
Foto: Preent Screen

Jeziva ispovest

POTRESNO: Devojčica ispričala kako su je silovali

Planeta -
“Imam 14 godina. Samo 14 godina i četiri meseca. Dogodilo mi se nešto grozno što ću pamtiti celi život. Sećam se svega. Krvi i plakanja, kaže mala Šveđanka

Četrnaestogodišnja devojčica iz Švedske postala je tema razgovora u svojoj zemlji pošto je na Fejsbuku objavila video kako se to dogodilo, u kojem je ispričala detalje o noći u kojoj je silovana.

Četrnaestogodišnja Lovisa Nystrand je u četvrtak na Fejsbuku objavila trominutni video koji je u jedan dan pogledalo 26.500 ljudi. Video je objavila u četvrtak, isti dan kad je njen silovatelj osuđen na dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja deteta, piše Local.se.Devojčicu je silovao prijatelj koji je od nje stariji pet godina, i to u avgustu ove godine kad su se družili u njegovoj kući. Odlučila je da objavi video jer je kružilo puno netačnih priča oko celog događaja, a video koji je u početku namenila samo prijateljima odlučila da pokaže svima.“Imam 14 godina. Samo 14 godina i četiri meseca. Dogodilo mi se nešto grozno što ću pamtiti celi život. Sećam se svega. Krvi i plakanja”, započinje devojčica svoju videoispovest, koju je ispričala zapisavši izjave na papire i pokazujući ih u kameru.

“Živim u Linköpingu, a to nije veliki grad. Osećala sam kao da su svi sve znali o tome”, nastavlja. Video je već dobio 600 komentara, u kojima joj većina iskazuje podršku i saosećanje. “Mnogo mi je ljudi pisalo i kazalo da se i njima dogodilo silovanje, ali ga nisu prijavili. Rekla sam im da budu jaki i da to prijave”, kazala je 14-godišnjakinja za list Aftonbladet.

http://www.youtube.com/watch?v=gmmNZLv988c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja