ODVRATNO: Žena doji buldoga?!

ovo još niste videli

ODVRATNO: Žena doji buldoga?!

Planeta -
Kad Spajder sisa osećam se nekako potpuno, kao da sam bolja mama, objašnjava Teri, majka dvoje dece, koja četiri puta dnevno doji psa

LONDON - Amerikanka Teri Grejem šokirala je britansku naciju kada je otkrila da doji devetogodišnjeg psa Spajdera?!

Ova majka dvoje dece otkrila je da je svojevremeno bila izuzetno frustrirana pošto nije mogla da doji svoju decu, ali da je sada, iako na neobičan način, najzad zadovoljila svoje majčinske potrebe - četiri puta dnevno doji ćerkinog buldoga.

U intervjuu za britansko izdanje magazina Klouser, koji izlazi 20. oktobra, Teri kaže da zna da je mnogi nazivaju čudakom, ali da je nije briga jer njihovom kučetu to prija, a nju čini da se oseća boljom majkom. "Kad Spajder sisa osećam se nekako potpuno, kao da sam bolja mama", objašnjava Teri.

Grejemova, inače rođena u Kaliforniji, tvrdi da se psu dopalo majčino mleko još pre dve godine kada je lizao cuclu na flašici iz koje je hranila svog novorođenog sina. Ona dodaje i da psa Spajdera doji već dve godine.

Psiholozi koje je magazin konsultovao praveći priču o Teri poručili su joj da što pre potraži pomoć, objavio je Hafington post.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja