OBRT: Biciklista meta ubice sa Alpa, a ne porodica

Francuska policija skrenula u drugu stranu

OBRT: Biciklista meta ubice sa Alpa, a ne porodica

Planeta -
Sedmogodišnja devojčica, koja je preživela masakr na Alpina, seća se celog ubistva i sarađuje sa policijom. Ujak ubijene žene optužio policiju da traljavo vrši istragu

Sedmogodišnja devojčica Zainab Al-Hili, koja je preživela masakr na Alpina seća se celog ubistva i sarađuje sa policijom koja istražuje ko stoji iza ubistva, preneli su izvori iz policije! Saad al-Hili (50), supruga Ikbala (47), njena majka Suhaila al-Alaf (74) likvidirani su 5. septembra u francuskim Alpima. U pucnjavi je poginuo i biciklista Silvan Molijer.

Kako prenose zapadni mediji, došlo je do obrta u istrazi, pa je meta napada biciklista, a ne britanska porodica iračkog porekla. Navodno, oni su se "pukim slučajem našli u blizini sela Ševali.

- Na cipelama Al-Hilija pronađeno je blato jer je bio izvan automobila određeno vreme. Kada je biciklista ubijen, Saad je u panici seo u auto, ali je zapeo o blato i nije uspeo da pobegne - ispričao je svedok koji je otkrio beživotna tela...

- Automobil je bio upaljen, a sva vrata zaključana, što može da ukaže na to da su pokušali da pobegnu - ispričao je ovaj svedok, prenosi Dejli mejl.Ujak ubijene žene optužio je francusku policiju da traljavo vrši istragu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja