Đavola iz dece isterivala sa 150 uboda nožem
Foto: Youtube

Horor

Đavola iz dece isterivala sa 150 uboda nožem

Planeta -
Poljakinja Elzbieta Plačkovska (40) iz Nepervila u Ilinoisu prvo je rekla da je uljez ubio njenog sina i prijateljičinu ćerku, a potom da je u njih ušao đavo i da je morala da istera zle duhove iz njih

ČIKAGO - Poljakinja Elzbieta Plačkovska optužena je za ubistvo svog petogodišnjeg sina i sedmogodišnje ćerke svoje prijateljice koje je usmrtila sa 150 uboda nožem zbog toga što je, kako tvrdi, "u njih ušao đavo".

Plačkovska (40) iz Nepervila u saveznoj državi Ilinois je dala nekoliko različitih izjava policiji, počev od toga da je mislila da je neki uljez ubio decu, preko toga da je u decu ušao đavo i da je morala da istera zle duhove iz njih, pa do toga da se zapravo posvađala sa mužem jer on često nije kod kuće.

Na kraju je ispričala kako je rekla deci da se spreme za spavanje, ali da su deca ušla u spavaću sobu i počela da skaču po krevetu nakon čega je ona, po sopstvenom priznanju, otišla u kuhinju, uzela dva noža, ušla u sobu i rekla deci da kleknu i da se mole, kazao je tužilac Bob Berlin dodavši da je zatim ubila i dva psa.

Mališane naterala da mole za svoje živote

Još je ispričala policiji da su deca molila za život i da je prvo ubila sina DŽastina, a onda Oliviju, ćerku svoje prijateljice, jer je devojčica bila svedok ubistva.Prema navodima policije, na Džastinovom telu je bilo sto uboda nožem, dok je Olivija ubodena 50 puta, prenosi Si-En-En.

"Počela je da zabija nož u telo svog sina i da mu govori da će te večeri otići u raj", rekao je Berlin novinarima juče. "On je molio za svoj život i tražio da prestane, ali je ona nastavila sa ubodima nožem dok nije izdahnuo".Tela ubijene dece policija je pronašla u Olivijinoj kući u utorak uveče nakon što je Plačkovska, sva u krvi, došla do komšinice tvrdeći da je opljačkana. Prijateljica je zatim pozvala policiju. U isto vreme Olivijina mama je zvala policiju pošto nije mogla da otvori ulazna vrata svoje kuće.

Nije ni trepnula, niti se kaje

Kada je policija na silu ušla zatekla je "nezamislivu horor-scenu" - dva dečja tela na podu spavaće sobe.Načelnik policije u Nepervilu Bob Maršal kaže da osumnjičena nije pokazala znake kajanja i da je ovo "najstravičnija horor-scena koju je video" u svojoj karijeri.Plačkovska se nalazi u pritvoru bez mogućnosti oslobođenja uz kauciju. Ako bude osuđena čeka je doživotna kazna zatvora koja ne može biti preinačena u uslovnu.

http://www.youtube.com/watch?v=HygHcGumUuw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja