NLO pao na kuću i ubio dvoje ljudi?

Nesreća u SAD

NLO pao na kuću i ubio dvoje ljudi?

Planeta -
Američki mediji preneli da se u Indijanapolisu srušila neidentifikovana letelica, što je gradonačelnik Greg Balard demantovao i saopštio da je uzrok eksplozije curenje plina

INDIJANAPOLIS - Tragedija.U snažnoj eksploziji koja se u subotu kasno uveče dogodila na jugu američkog grada Indijanapolisa najmanje dvoje ljudi je poginulo, više desetina je povređeno, a 200 evakuisano iz svojih domova. Američki mediji skloni teorijama zavere odmah su nagovestili da se na kuće srušio NLO, ali gradonačelnik Greg Balard oštro je demantovao spekulacije o padu nepoznate letelice, uz konstataciju da je do eksplozije došlo najverovatnije zbog curenja plina.- Nema istine u tome da se u Indijanapolisu srušila nekakva nepoznata letelica, to su budalaštine. Policija i vatrogasci su brzom akcijom zaustavili požar, a potraga za poginulima se nastavlja - rekao je Balard.Dve kuće su eksplodirale malo pre ponoći, a šrapneli i iskre zapalili su najmanje tri susedne kuće i oštetili još 18. Desetine vatrogasaca više od dva sata su gasili požar, a prizor je, prema njihovim rečima, ličio na ratnu zonu.- Čitav kvart je bio u plamenu. Sve je izgledalo kao da je na kuće pala nekakva bomba i sravnila ih sa zemljom - rekla je Rita Bari, kapetan vatrogasne brigade grada Indijanapolisa.Više od 200 stanovnika je zbog požara evakuisano iz svojih domova u obližnju školu, gde im je Crveni krst pružio prenoćište.

Eksplozija čupala vrata iz zidovaŽiteljka Indijanapolisa Pem Brejnerd kaže da je ovo bila najjača eksplozija koju je ikad čula.- Spavala sam na kauču kad su iznenada svi prozori na kući popucali, a ulazna vrata se izvalila iz zida. Kad sam izašla u dvorište, videla sam veliku vatru i crni dim. Bilo je strašno - rekla je Pem i dodala da ne veruje da se srušio svemirski tanjir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja