Hrvatski desničari: Gotovina nas izdao!

Iznenađeni i uvređeni

Hrvatski desničari: Gotovina nas izdao!

Planeta -
"Mi smo celo vreme bili uz njega, preduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački"

ZAGREB - Iznenađeni i uvređeni!Pokret „Stop progonu hrvatskih branitelja" saopštenjem "Ako je i od Ante, previše je" i i Hrvatski list sa naslovnom stranom "Narod se pita, je li ovo naš Gotovina?" oštro su osudili javne nastupe generala Ante Gotovine!

Predsednik pokreta Zvonimir Trusić priznaje da je očekivao da će im se Gotovina pridružiti nakon oslobađanja kako bi se zajedno borili za ostvarenja temeljnih načela pokreta, kao na primer: zaustavljanje kaznenih postupaka protiv branitelja, čišćenje Hrvatske od komunizma i ukidanje zakona kojim su abolirani "srpski pobunjenici"...

- Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo celo vreme bili uz njega, preduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile. U Hag je otišao kao krasan hrvatski vojnik, a sada ga ne možemo prepoznati.

Gotovina je za nas potpuni neznanac. U ovih desetak dana naneo je veliku, strašnu štetu braniteljima. Na njega više ne računamo, rekao je Trusić, dodavši kako su se brojni veterani Domovinskog rata razočarali u Gotovinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track