Čavez u komi, drže ga na aparatima?!

Borba za život

Čavez u komi, drže ga na aparatima?!

Planeta -
Izvori iz Kubanske bolnice javljaju da je zdrvstveno stanje predsednika Uge čavesa veoma loše id a se on naliz na aparatima za veštačko disanje

LONDON- Harizmatični Venecuelanski predsednik Ugo Čaves se nalazi u veštačkoj komi, pošto je prilikom njegove poslednje operacije došlo do komplikacija, izjavili su izvori iz bolnice na Kubi gde se ovaj lider nalazi na lečenju.

Lider Venecuele se po tim bolničkim izvorima nalazi na aparatima za veštačko disanje i da pokazuje slabe znakove života, a navodno bi lekari mogli da se odluče isključiti aparate za disanje, objavili su britanski i španski mediji. Više detalja o Čavesovom zdravstvenom stanju nije saopšteno.

S druge strane Čavezov zamenik Nikolas Maduro, priznao je da je popularni Ugo u veoma teškom stanju, ali je obacio navode da se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo.

-Čavez je pri svesti i zamolio je da građane Venecuele stalno obaveštavamo o njegovom zdravstvenom stanju, a posebno je istakao da govorimo realnu situaciju, ma koliko ona bila teška, izjavio je Maduro.

Ugo Čavez poslednju operaciju na Kubi obavio je 11. decembra prošle godine, a otada se u medijima stalno pojavljuju informacije kako mu je sve lošije i da mu se komplikuje zdravstveno stanje, te da neće doći 10. januara da položi zakletvu za četvrti svoj mandate na čelu ove Južno američke zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja