FRANCUSKI FRICL: Zaključao ženu i decu godinu dana
Foto: Beta AP

Monstruozno

FRANCUSKI FRICL: Zaključao ženu i decu godinu dana

Planeta -
Služba za vanredne situacije otkrila zatočeno četvoro dece i njihovu majku prošlog vikenda, pošto su je komšije obavestile o smradu koji se širio iz stana

PARIZ - Francuske vlasti otvorile su danas istragu o slučaju koji je šokirao javnost u zemlji, nakon što je otkriveno da je jedan muškarac svoju suprugu i četvoro dece držao zaključane u stravičnim uslovima u njihovom socijalnom stanu najmanje godinu dana.

Služba za vanredne situacije otkrila je zatočenu decu i njihovu majku prošlog vikenda, pošto su je komšije obavestile o smradu koji se širio iz stana u jednom kvartu u luci Sent-Nazer, na obali Atlantika, na čijim su prozorima i vratima bili postavljeni katanci. Vlasti su saopštile da su tada na prljavom podu stana pronađena deca sa problemima u učenju, stara 14, 17, 19 i 20 godina, a otac, jedina osoba koju su komšije viđale, sada se nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Susedi su mislili da je majka Kristin Bareto (47) zajedno sa decom napustila surpuga Dominika (51), koga su redovno viđali kako iznosi smeće, ali koji nikada nije odgovarao na njihove pozdrave. Peto dete porodice, jedna starija ćerka, pomaže policiji u istrazi o ovom slučaju, javila je agencija Frans pres.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track