Mišel Obama nema živce za republikance

Mišel Obama nema živce za republikance

Planeta -
Prva dama SAD kolutala očima na svečanom ručku posle inauguracije svog supruga kad je predsednik Kongresa Džon Boner pokušavao da razgovara s njom

VAŠINGTON - Nije impresionirana.Prva dama SAD Mišel Obama nije bila oduševljena pričom predsednika Kongresa, republikanca Džona Bonera, na ručku nakon inauguracije svog supruga Baraka Obame. Kamere su je snimile kako dva puta prevrće očima dok joj Boner nešto priča.Lider republikanaca sedeo je pored Mišel, koja je uživala u hrani. Boner se u jednom trenutku obratio predsedničkom paru i dodirnuo Mišel po ruci kako bi je uključio u razgovor, ali je ona odbila da ostvari kontakt očima. Prva dama uputila mu je kiseli osmeh, prevrnula očima i nastavila da žvaće hranu. Predsednik Kongresa pokušao je drugi put da je animira, ali je naišao na isti odgovor. Iako sam razgovor Bonera i prve dame ostaje misterija, mediji pretpostavljaju da ga Mišel jednostavno ne voli jer je politički protivnik njenog supruga.Kasnije iste večeri održan je inauguracioni bal, na kome je predsednik Barak Obama još jednom pokazao svoju privrženost supruzi. Uz taktove „Let’s Stay Together“, klasika Ala Grina u interpretaciji Dženifer Hadson, njih dvoje su zagrljeni plesali, kao da su sami.- Upravo sam plesala na „Let’s Stay Together“ s ljubavi mog života, koji je i predsednik SAD. Tako sam ponosna na Baraka - napisala je Mišel na Tviteru.

Senator ne voli Srbe, ali mu se svidelo dupe BijonseSenator iz Njujorka Čak Šumer uhvaćen je kako tokom inauguracije Baraka Obame zuri u pozadinu Bijonse, koja je otpevala nacionalnu himnu. Dok je američka pop diva pevala, demokrata nije mogao da sakrije veliki osmeh.Inače, Čak Šumer srpskoj javnosti poznat je jer je oštro kritikovao odluku suda u Beogradu po kojoj je Miladin Kovačević zbog prebijanja studenta Brajana Stajnhauera u SAD 2008. osuđen na zatvorsku kaznu od dve godine i tri meseca. Šumer je tražio od Kongresa da se zbog tog slučaja Srbiji ukine finansijska pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track