SEKTAŠI U APSU: Članice terali na blud s lažnim Hristom

Branitelji Hrista

SEKTAŠI U APSU: Članice terali na blud s lažnim Hristom

Planeta -
Uhapšeni se sumnjiče da su pripadnice primoravali na besplatan rad, prostituciju i seksualne odnose sa jednim španskim državljaninom koji je tvrdio da je reinkarnacija Isusa Hrista

NUEVO LAREDO - Četrnaest članova sekte Branitelji Hrista uhapšeno je u Meksiku zbog sumnje da su svoje pripadnice primoravali na besplatni rad i prostituciju, saopštili su zvaničnici meksičkih imigracionih službi.

Uhapšeni se sumnjiče i da su žene primoravali na seksualne odnose sa jednim španskim državljaninom koji je tvrdio da je reinkarnacija Isusa Hrista.

Među osumnjičenima je šest Španaca, po dve osobe iz Brazila, Bolivije i Venecuele, i po jedan državljanin Argentine i Ekvadora.

Federalna policija i pripadnici imigracionih službi su ove nedelje pretresli kuću u blizini grada Nuevo Laredo, gde su boravili članovi sekte, među kojima su bila deca i žene. Žene su uglavnom meksičkog porekla i veruje se da su one žrtve sekte.

Iako je na veb sajtu sekte navedeno da je šef grupe bio Španac Ignacio Gonzalez de Ariba, istražitelji veruju da je šef venecuelanski državljanin Žose Arenas Losanher Segovia. Ogranci sekte su najverovatnije i dalje aktivni u Peruu i Argentini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track