Vehabija devojci sekao genitalije i polomio noge

Stravičan zločin

Vehabija devojci sekao genitalije i polomio noge

Planeta -
Amelu B. (21) zlostavljač je tukao i ošišao je, a nakon što je ostala trudna, naneo joj je povrede zbog kojih su joj lekari izvršili abortus. Policija nije obaveštena o ovom slučaju

ZENICA - Pripadnik vehabijske zajednice iz Dubice premlatio je, slomio obe noge, ošišao i, nakon što je ostala trudna, naneo povrede genitalija Ameli B. (21) iz okoline Zenice, zbog čega je nesrećnoj devojci izvršen abortus.

Amela B. (21), koja je hospitalizovana na Klinici za psihijatriju UKC Tuzla, nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kakav je horor čeka.

Devojka je nakon užasa kroz koji je prošla prvobitno bila smeštena u bolnicu u Sarajevu, da bi nakon toga kolima Hitne pomoći dovezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

- Devojka je dovezena u UKC Tuzla, gde joj je urađen abortus i ostali zahvati na ženskim organima. Nakon što je izašla iz kome u petak, prebačena je na Kliniku za psihijatrijske bolesti. Trenutno se oporavlja na ovoj klinici, gde prolazi kroz teške faze poremećaja ličnosti - tvrdi sagovornik blizak UKC-u Tuzla.Iako se ovaj zastrašujući slučaj dogodio pre nešto više od tri sedmice, javnost o tome ništa ne zna. Gotovo neverovatno zvuči i podatak da slučaj nije ni prijavljen tuzlanskoj policiji.- Nakon detaljnih pregleda biltena, nismo pronašli prijavljen slučaj s takvim povredama i posledicama - kaže Izudin Šarić, portparol MUP-a TK.

Inače, nakon što su joj se roditelji razveli, Amela B. je živela sama u okolini Zenice. Razvod roditelja teško je prihvatila, zbog čega je prolazila kroz krizne periode.Otac ne želi da čuje za nju i bivšu suprugu, dok je nesrećna majka sve znala, ali je zbog straha i sramote ćutala. Ove informacije potvrdila je jedna od Amelinih nastavnica iz srednjoškolskih dana.

Njena majka će, kako navodi izvor blizak UKC, narednih dana doći na kliniku u Tuzlu da bi s Amelom pokušala da razgovara i sazna ko joj je naneo teške povrede.Navodno, vehabija koji joj je naneo brutalne povrede ima brak sa nekoliko žena, a poseduje i stan u Sarajevu. Za sada se samo nagađa da ju je on i dovezao u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track