PRAVI JUNAK: Pas spasao nestalu devojčicu
Foto: Youtube

PRAVI JUNAK: Pas spasao nestalu devojčicu

Planeta -
Celu je noć životinja bila s devojčicom, nikada je nije ostavio. Zapamtite, bilo je pet stepeni ispod nule, a dete je bilo mokro", rekao je vatrogasac

Devojčica Julija nestala je u petak, a pronađena je kako leži u močvari nekoliko kilometara od svoje kuće u subotu ujutro, s psom koji je bio uz nju.

Poljski vatrogasci rekli su da je mali pas verovatno spasao život trogodišnjoj devojčici, koja je nestala iz porodi;ne kuće na temperaturi ispod nule.Ona je sada u bolnici u zapadnoj Poljskoj, s promrzlinama koje je dobila na minus 5 C.Po rečima vatrogasca, pas je grejao dete dovoljno da preživi."Celu je noć životinja bila s devojčicom, nikada je nije ostavio. Zapamtite, bilo je pet stepeni ispod nule, a dete je bilo mokro", rekao je on, dodajući da je životinja bila najvažniji faktor za preživljavanje devojčice.Više od 200 ljudi tragalo je za detetom preko noći. Smatra se da je provela noć lutajući kroz šumu u blizini svoje kuće u selu Pierzvin.Na kraju su je pronašli vatrogasaci koji su čuli kako plače za majkom.

http://www.youtube.com/watch?v=wLfQCLR0NS8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track