SMRT ZA DLAKU: Vozač objavio snimak kako je udario dete

Pustio video da bi upozorio druge

SMRT ZA DLAKU: Vozač objavio snimak kako je udario dete

Planeta -
Na snimku se vidi da majka devojčicu nije držala za ruke prilikom prelaska ulice, jer je ova bukvalno istrčala pred automobil, a uprkos šokantnom snimku devojčica je prošla sa modricama

VAŠINGTON – Vozač učesnik saobraćajne nesreće objavio je šokantni snimak na kome se vidi kada devojčica pored majke bez ikakve kontrole istrčava pred automobilske točkove.

Zahvaljujući pravoj sreći devojčica je preživela i prošla sa nekoliko modrica i ogrebotina.Vozač jepored snimka napisao da povređenu devojčicu i njenu majku viđa skoro svaki dan na putu prema poslu.

Nesreća se dogodila 21. februara, a majka uopšte devojčicu nije držala za ruke prilikom prelaska ulice, jer je ova bukvalno istrčala pred automobil.Uprkos šokantnom snimku devojčica je prošla sa nekoliko ogrebotina.

Međutim komplikacije su nastale posle jer je majka tvrdila da je devojčicu čvrsto držala za ruku i da se njena ćerka sam istrgla i potrčala prema ulici.Međutim nije ni slutila da u vozilu ima kamera koja je sve zabeležila kako žena nepomično stoji i gleda u daljinu, dok devojčica izleće na ulicu i kako je vozilo udara.

Policija je zahvaljujući snimku utvrdila kako se dogodila nesreć, protiv vozača neće biti pokrenut nikav postupak, ali zbog laganja policiji u velikom problemu se našla majka devojčice, koja će odgovarati zbog nemarnosti prema detetu i laganja policajcima.

http://www.youtube.com/watch?v=D5BKgG7DnZ8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track