ŠOK VIDEO: Pucao na policiju iz AK47, izrešetali ga na smrt!

Napadač imao kalašnjikov

ŠOK VIDEO: Pucao na policiju iz AK47, izrešetali ga na smrt!

Planeta -
Policajci mu nisu pružili šansu i, dok je bio na zemlji, pucali dok nije izdahnuo

Nema milosti!Američka policija iz Midlefilda, Ohajo, izrešetala je čoveka koji je zapucao u njih iz "kalašnjikova"! Na šokantnom snimku koji je objavila lokalna policija vidi se kako patrola zaustavlja jedan automobil. Gotovo minut treba vozaču da izađe, a onda je izleteo napolje i zapucao iz automatskog oružja AK47.

Očigledno je da je policijski auto imao blindirana stakla. Policajci su uzvratili i pogodili napadača, koji je kasnije identifikovao kao Džejms Gilkerson (42). On je, iako pogođen, nastavio da puca pre nego što je pao. Policajci mu, ipak, nisu pružili šansu i, dok je bio na zemlji, izrešetali ga na smrt!

Nakon što je policija uzvratila paljbu napadač je počeo da viče: "Ubijte me!". Ipak, nastavio je da puca pa su ga policajci dokrajčili.

U automobilu napadača je pronađena je još jedna puška, municija i literatura o izazivanju nasilja.Gilkerson je s 37 metaka pogodio policijski automobil, dok je na njega ispaljeno 50 projektila. Oba policajca su povređena - ranjena je policajka Erin Tomas u levu ruku i rame, ona je operisama i van je životne opasnosti. Njen kolega Brendon Savidž je zadobio lakše povrede levog kolena od šrapnela i odmah se vratio na dužnost.

Video je snimljen policijskom kamerom 10. marta, ali su vlasti odlučile da ga objave danas.

UPOZORAVAMO - UZNEMIRUJUĆI VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=Wu8koHqEEPo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track