IZ REVOLTA: Delio markiranu odeću beskućnicima
Foto: Youtube

IZ REVOLTA: Delio markiranu odeću beskućnicima

Planeta -
Direktor komapnije Aberkrombi & Fič nedavno je zabranio debelim i ružnim ljudima ulaz u svoj butik. Mladić iz ovog videa kupio je njihovu garderobu, a zatim je delio beskućnicima

LOS ANĐELES - Direktor komapnije Aberkrombi & Fič nedavno je zabranio debelim i ružnim ljudima ulaz u svoj butik. Reakcije su bile burne, a mladić iz ovog videa smislio je šta će najviše da pogodi oholog čoveka.

Ova kompanija, poznata i kao A&F, bavi se proizvodnjom i prodajom odeće za mlade od 18 do 22 godina. Ima butike na više od 300 mesta samo u SAD, a širila se i na internacionalno tržište. Njihov generalni direktor kaže da zapošljava samo privlačne ljude, iako on sam, mnogi su primetili, i nije nešto pretjerano lep.

Pored toga, zabranio je proizvodnju ženske garderobe u veličini XL i XXL, jer ne želi da mu krupnije žene ulaze u butik. Reakcije na ovakve poslovne poteze bile su više nego burne.

Da bi udario direktno na politiku kompanije mladić iz ovog videa kupio je njihovu garderobu, a zatim se uputio u deo Los Anđelesa gde živi najviše beskućnika u SAD. I ne samo to već je pozvao sve ljude koji imaju odeću ove marke da urade isto, ne bi li A&F postali najpoznatiji brend odeće za beskućnike.

S obzirom da je svakom beskućniku svejedno koje mu je marke odeće, a da mnogi iz principa više neće obući A&F, to će se možda stvarno ispostaviti kao genijalna ideja od koje će celo društvo imati korist.

http://www.youtube.com/watch?v=O95DBxnXiSo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track