IZBEGAO SMRT: Komšiju s leđa napao sekirom zbog ograde
Foto: Printskrin

Prve komšije

IZBEGAO SMRT: Komšiju s leđa napao sekirom zbog ograde

Planeta -
Pokušao je da me ubije, ne samo da me zaplaši već bukvalno da me liši života. Pretio me je pre nego što je uzeo sekiru i rekao “sada ću te ubiti”, navodi napadnuti Aleksandar Kokarev

MOSKVA - Biznismena Aleksandra Kokareva sekirom je, s leđa, napao prvi komšija sa kojim je u svađi oko ograde. Kokarev je za dlaku izbegao sigurnu smrt uspevši da se izmakne u poslednjem trenutku, a čitav incident snimila je kamera.Kokarev je, nakon kraćeg gušanja, uspeo da obori komšiju na zemlju, a tada je pritrčalo i nekoliko svedoka kao i Valentina Panfilova, supruga napadača.

Kokarev je na kraju podneo prijavu policiji za pokušaj ubistva.

"Pokušao je da me ubije, ne samo da me zaplaši već bukvalno da me liši života. Pretio me je pre nego što je uzeo sekiru i rekao “sada ću te ubiti”. Nisam mislio da je ozbiljan", naveo je on.

Na drugoj strani, Panfilova je navela da je njen suprug napao komšiju zbog višegodišnjeg sukoba oko imanja.

"Muž mi je rekao da su komšije ponovo srušile ogradu i da će uzeti sekiru da je popravi. Oni su ga isprovocirali. Svuda su postavili kamere i sve je pod nadzorom", kaže Panfilova, dodajući da su sa Kokarevim bili na sudu 54 puta.

Inače, sporno zemljište je sada “neutralna teritorija” sa ogradama koje su podigle obe strane. Interesantno je da su obe legalne. Lokalni sud je odlučio u korist jednog suseda, regionalni u korist drugog, pa sada nije jasno kome sporna zemlja pripada.

http://www.youtube.com/watch?v=_zI1XRPEKt8

Live Leak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track