ZVERSKO MUČENJE: 4 dece roditelji bičevali i urinirali im u usta!

ZVERSKO MUČENJE: 4 dece roditelji bičevali i urinirali im u usta!

Planeta -
Oni su ih noću zaključavali u sobu i hranili kroz mali otvor u zidu. Roditelji su svoju decu tukli palicama, bičevima i mučili sa metalnom šipkom, saopštila je policija

BELGIJA - Sebastjen Harden i Izabel Simon iz Belgije držali su deset godina svoje četvero dece, tri devojčice i dečaka, u zarobljeništvu i svakodnevno ih zverski mučili.

Oni su ih noću zaključavali u sobu i hranili kroz mali otvor u zidu. Roditelji su svoju decu tukli palicama, bičevima i mučili sa metalnom šipkom, saopštila je policija. Otac je čak urinirao deci u usta, a nekada su im preko glave stavljali peškir i u usta sipali vodu. Na suđenju se čulo i da su dve devojčice bile zaključavane u kovčegu punom psećeg izmeta, koga bi potom bacali po prostoriji.

Socijalne službe u gradu Biron su 2003. bile upozorene od škole koju su deca pohađala da na nastavu dolaze prljavi i neuhranjeni, ali se na ta upozorenja niko nije obazirao.

Deca, koja su sada sada uzrasta od 11 do 16 godina, trajno su zbrinuta u socijalnoj ustanovi u gradu Namur. Advokat ovog monstruoznog para rekao da je roditeljima žao zbog sve ga što su uradili i da je sudu predao pismo izvinjenja roditelja za njihovu decu.

Roditelji bi mogli da dobiju desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog nehumanog ponašanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track