Kraljica radi, a princ Filip se oporavlja od operacije

Stanje redovno

Kraljica radi, a princ Filip se oporavlja od operacije

Planeta -
Kraljica Elizabeta II (87) je obavljala redovne dužnosti, pa je tako posetila novo sedište medijske kuće britanske Bi-Bi-Si, udaljeno nekoliko ulica od klinike u koju je njen suprug primljen

LONDON - Princ Filip (91), suprug britanske kraljice Elizabete II, koji je primljen u bolnicu, uspešno se oporavlja od operacije na abdomenu, preneli su britanski mediji.

Vojvodina od Edinburga primljen je u četvrtak uveče u privatnu londonsku kliniku, a Bakingemska palata je saopštila da je operacija bila planirana, radi ispitivanja, i da je urađena pod totalnom anestezijom.

Za to vreme, kraljica Elizabeta II (87) obavlja redovne dužnosti, pa je tako danas posetila novo sedište medijske kuće britanske Bi-Bi-Si, udaljeno nekoliko ulica od klinike u koju je njen suprug primljen.

Mediji su preneli da će princ, koji je oženjen kraljicom 65 godina, ostati u bolnici do dve sedmice. Ovo je četvrti put u protekle dve godine da je on hospitalizovan.

"Vojvoda od Edinburga je nakon testova podvrgnut operaciji čiji je cilj dalje ispitivanje", kratko je saopštila Bakingemska palata i dodala da će rezultati biti analizirani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track