BRUTALNO: Britancu Turci razbili glavu!

Drugi napad na Engleze u Turskoj

BRUTALNO: Britancu Turci razbili glavu!

Planeta -
Aron Sanders (27) prebijen flašom dok je šetao s devojkom u Marmarisu, istom gradu u kojem je pre deset dana Dvejn Vord izboden nožem 17 puta

ANKARA - Nerviraju ih turisti.Britanac Aron Sanders (27) brutalno je napadnut u popularnom turskom letovalištu Marmaris. To je već drugi napad na Britance u tom turističkom gradu za manje od dve nedelje, a prva žrtva bio je Dvejn Vord (17), koji je nožem izboden čak 17 puta.Nije hteo u bolnicuPrema navodima britanskih medija, Sanders, koji živi u Londonu, otišao je na odmor u Tursku sa svojom devojkom. Njih dvoje su kobne večeri bili na Long biču u Marmarisu. Sedeli su u jednom kafiću na šetalištu i pili. Kad su napustili bar, neko je Sandersu razbio flašu o glavu i pobegao. Mladić je pao, a oko njega se odmah stvorila lokva krvi. Neko od turista pozvao je hitnu pomoć, koja je brzo došla i sanirila povrede mladiću. Uprkos nagovaranju policajaca i lekara, on i devojka odbili su da odu u bolnicu.Nepoznat razlogOčevici napada kažu da je Britanca neko napao s leđa, ali ne znaju razlog, niti ko je bio u pitanju. Rekli su samo da je Aron bio prilično pijan.Neimenovani izvor iz policije naveo je za britanske medije da je Turskoj turizam prioritet.- Želimo da ljudi dođu kod nas i uživaju u suncu i plažama. Međutim, kad se u sve umeša alkohol, stvari se često katastrofalno završavaju - rekao je policajac.Inače, pre manje od dve nedelje u Marmarisu je napadnut tinejdžer Dejn Vord. Njega su dvojica Turaka izboli nožem jer se u baru ljubio s Turkinjom, koju je upoznao na letovanju. Nakon što su ga izboli, Turci su ga skinuli, opljačkali i bacili u žbunje da iskrvari, a nađen je tek sutradan ujutru. Mladić je bio u komi usled teških povreda, ali se oporavio, a napadači su uhapšeni. On je naveo da ga je neko udario u glavu kad je izašao iz kafića, slično kao što se dogodilo novoj žrtvi iz Britanije.

Izbodei tinejdžer izašao iz bolnicePrva britanska žrtva napada u Turskoj Dvejn Vard pre nekoliko dana izašao je iz bolnice i vratio se u svoju zemlju. Lekari su mu jedva spasli pluća jer su ih višestruki ubodi oštrim predmetom skoro onesposobili. Uprkos brzom napretku, Dvejn će morati da se oporavlja još nekoliko meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track