MORBIDNO: Čistačica mrtvačnice u Mostaru prodala sat poginulog mladića!

Čistačica se vadi da je časovnik našla na podu

MORBIDNO: Čistačica mrtvačnice u Mostaru prodala sat poginulog mladića!

Planeta -
Otac nesrećnog mladića prepoznao taj sat na internet sajtu i otkupio časovnik, a zatim slučaj prijavio policiji

MOSTAR - Spremačica u mrtvačnici J.M. (35), iz Mostara, privedena je zbog sumnje da je nakon obdukcije tela Ajdina Ćibe (20), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u tunelu Salakovac, uzela njegov ručni sat, te ga uz pomoć muža prodala putem jednog bosanskog internet portala!

Kako se saznaje, otac nesrećnog mladića požalio se policiji da se među stvarima njegovog sina ne nalazi i časovnik, a nekoliko dana kasnije je prepoznao taj sat na internet oglasivaču i odmah ga otkupio. Slučaj je, potom, ponovo prijavio policiji.

“Pripadnici Kriminalističke policije su tokom istrage došli do vlasnika profila na oglašivačkom sajtu, a kasnije se ispostavilo da je to suprug pomenute J.M., radnise u mrtvačnici Sutina. Nakon toga je, pritisnut dokazima, on sve priznao policiji”, kažu izvori upućeni u istragu.

Spremačica je izjavila da je tokom čišćenja primetila da je sat ispao na pod i da nije znala kome pripada. Kako je u teškoj materijalnoj situaciji, odlučila je da ga zadrži, te ga je na kraju i prodala uz pomoć muža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track