BIZARNA SMRT: Krava propala kroz plafon i ubila muškarca!

BIZARNA SMRT: Krava propala kroz plafon i ubila muškarca!

Planeta -
. Žoao iako je sat vremena bio pri svesti i razgovarao sa boliničarima, stanje mu se iznenada pogoršalo i on je kako je kasnije obdukcijom utvrđeno umro od unutrašnjeg krvarenja

RIO DE ŽENEIRO- Žoao Maria de Souza (45) tragično je nastradao kada je kroz plafon njegove kuće propala krava teška tonu i po, pala na njega zbog čega je u bolnici naknadno preminuo.

Pre pada krave De Souza je mirno spavao sa svojom suprugom, a krava za koju se predpostavlja da je pobegla sa obližnje farme, popela se na limeni krov kuće u brazilskom gradu Katrigi.

Muškarca su posle pada krave sa krova sa prelomom noge prevezli u bolnicu. Žoao iako je sat vremena bio pri svesti i razgovarao sa boliničarima, stanje mu se iznenada pogoršalo i on je kako je kasnije obdukcijom utvrđeno umro od unutrašnjeg krvarenja.

Njegova supruga i krava koja je propala kroz limeni krov ostala je nepovređena, a šokirana porodica je od policije zatražila istragu o celom slučaju.

Majka preminulog muškarca, rekla je da ne može verovati da je njen sin umro na ovakav način. Policija još uvek traži vlasnika krave, a ako bude pronađen čeka ga optužnica za teško ubistvo.

http://www.youtube.com/watch?v=VwY84dMCg_w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track