KAO U DŽEJMS BOND FILMU: Atentat na Šarićevog saradnika!

Paljba iz automobila sa 12 cevi

KAO U DŽEJMS BOND FILMU: Atentat na Šarićevog saradnika!

Planeta -
Na Radovana Krejčira u Johanezburgu pokušan atentat u stilu filmova o tajnom agentu 007. Krejčir je dovođen u vezu sa Darkom Šarićem i Dobrosavom Gavrićem, ubicom Željka Ražnatovića Arkana
1 / 7

JOHANEZBURG - Ceo moj život je kao film o Džejmsu Bondu, izjavio je nakon atentata u Južnoafričkoj Republici Radovan Krejčir, kontroverzni češki biznismen! Na Krejčira je u sredu ujutru u Johanezburgu pokušan atentat, upravo u stilu filmova o tajnom agentu 007!

Naime, u parkiranom automobilu "folksvagen polo kros" ugrađeno je 12 pušaka iza zadnje registarske tablice. Paljba je aktivirana daljinskom komandom. Krejčir je pukom srećom izbegao kišu metaka, a nedugo zatim je dao izjavu za televiziju Eyewitness News.Radovan Krejčir je dovođen u vezu sa odbeglim narko bosom Darkom Šarićem, i Dobrosavom Gavrićem, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

- Parkiram svoj automobil uvek na istom mestu. Atentatori su to znali i zato su parkirali u pravcu mog vozila. Čim sam izašao iz kola čuo sam pucanje. Bacio sam se i srećom, meci su me promašili. Posle pucnjave "polo" je eksplodirao - prepričao je Krejčir, koji je u Češkoj optužen za utaju poreza. On je dodao da je srećan čovek.Ipak, nije licitirao imenima koja bi mogla da stoje iza pokušaja ubistva. - I da mi neko pada na pamet, ne bih vam rekao - odgovara biznismen, iz razumljivih razloga.

Lokalni mediji prenose da se Krejčir dovodio u vezu sa šefom podzemlja Kejp Tauna Sirilom Bikom sa kojim se posvađao zbog neraščišćenih računa. On se takođe bori protiv ekstradicije Češke, koja je za njim raspisala poternicu.

http://www.youtube.com/watch?v=oI9fJJVdl3M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track