TOMPSON U ŠOKU: Gotovina umesto u Čavoglave otišao na ručak!

Desničari besni

TOMPSON U ŠOKU: Gotovina umesto u Čavoglave otišao na ručak!

Planeta -
Oni slave negde drugde. Ima i onih koji slave u Kninu, a oni ne vole ni nas ni Hrvatsku, rekao je besno Tompson kad je saznao za nedolazak Ante Gotovine u Čavoglave

ZAGREB – Internet portali hrvatske desnice objavili su vest da je general Ante Gotovina koji je posle proslave u Kninu povodom Dana domovinske zahvalnosti ( obeležavanja godišnjice operacije Oluja) trebalo da poseti Čavoglavu gde je koncert organizovao pevač Marko Perković Tompson, nije se pojavio i time razočarao desetak hiljada okupljenih.

Među onima koji nisu mogli shvatiti zašto nije došao Gotovina je I nekadašnji član HDZ Tomislav Jelić

- U Čavoglave godinama dolaze ljudi koji su iskreno voleli Gotovinu, ali on ih je svojim nedolaskom istinski razočarao. No, neka mu bude, to je njegov izbor, rekao je Jelić.

Sa druge strane Tompson je indirektno optužio Gotovinu i Markača da ne vole Hrvatsku.

- Oni slave negde drugde. Ima i onih koji slave u Kninu, a oni ne vole ni nas ni Hrvatsku, rekao je Tompson u ponedeljak.

No, Gotovina je imao drugačije planove. Nakon završetka programa u Kninu, Gotovina je, zajedno s Ivanom Čermakom, premijerom Zoranom Milanovićem i još nekolicinom otišao u Sinj na ručak koji je u svojoj kući priredio ministar odbrane Hrvatske Ante Kotromanović.

Posle višečasovnog ručka, Gotovina se, umesto da ode na druženje sa Tompsonom, zaputio u rodne Pakoštane, i tako izazvao ogorčenje svojih pristalica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track