PISMO KOJE JE ŠOKIRALO KANADU: Eutanizirajte dete ili idite u šumu!
Foto: Youtube

Uznemirujući sadržaj

PISMO KOJE JE ŠOKIRALO KANADU: Eutanizirajte dete ili idite u šumu!

Planeta -
Pismo koje je stiglo na adresu bake 13-godišnjeg autističnog dečaka Maksa potpisano je sa "jedna pobešnjela majka". Dečaka u pismu opisuje kao "nepristojnu", "retardiranu" osobu

KANADA - Uznemirujuće pismo u kojme se vređa i napada autistični dečak šokiralo je njegovu porodicu i stanovnike kanadskog grada Njukastla.

Pismo koje je stiglo na adresu bake 13-godišnjeg autističnog dečaka Maksa potpisano je sa "jedna pobešnjela majka". Dečaka u pismu opisuje kao "nepristojnu", "retardiranu", "groznu" osobu koja stalno pravi buku i ne da komšijama mira.

"Ta buka koju proizvodi plaši moju normalnu decu", piše u pismu u kome još stoji da su "plakanje djece, glazba i lajanje pasa normalni zvukovi u komšiluku", ali buka koju proizvodi dečak "nije" normalna.

U nastavku piše da se niko u životu neće brinuti za toga dečaka.

"Ni jedan poslodavac ga neće zaposliti, ni jedna normalna devojka se neće udati za njega ili ga voleti, a vi nećete živeti vječno! Mislim da bi mu trebalo uzeti sve 'neretardirane' delove tela koje poseduje i donirati ih nauci", stoji u nastavku pisma u kome se još savetuje porodici da se iseli iz naselja.

"Idite da živite u prikolicu u šumi sa vašim divljim životinjskim detetom", piše u pismu koje završava sa rečenicom da dete "eutanaziraju ili se odsele".

Maksova majka Karla Beglej je u suzama čitala pismo tokom intervju za jednu televizijsku stanicu, a posebno ju je potresao deo u kome traže da "eutanazira sina".

"Što duže traje, to će biti gore. Ko tako nešto kaže za dete", zapitala se majka koja strahuje za sigurnost porodice pa je u vezi sa tim kontaktirala policiju, a razmišlja i o podizanju tužbe.

http://www.youtube.com/watch?v=idZANEw0yoI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track