NEKROFIL: Ugušila se u ekstazi, a on spavao s njenim lešom?!
Foto: Italijanska Policija

KOBNA IGRA U KREVETU

NEKROFIL: Ugušila se u ekstazi, a on spavao s njenim lešom?!

Planeta -
Italijan (41) osumnjičen za ubistvo mlade Rumunke (18) u toku perverzne seksualne igre

MILANO - Italijan (41) osumnjičen je za ubistvo, ali i seksualne odnose s lešom mlade Rumunke. Tinejdžerka Lavinija Simone Ailoaiei (18) navodno je stradala od njegove ruke pošto su, kako se pretpostavlja, preterali u seksualnim igricama.

Italijanska štampa piše da je osumnjičeni Andrea Picokolo uhvaćen nedugo pošto je policija motelu pronašla beživotno telo 18-godišnjakinje.

Picokolo je, kako je saopštila italijanska policija, priznao zločin rekavši da je izgubio živce. Policija ga je pronašla zahvaljujući motelskom peškiru koji je bacio u obližnje polje kukuruza bežeći sa mesta na kojem je ostavio telo. Lavinija je Andrea upoznala na internetu, a njihov prvi seks susret završen je tragično.

Kada ju je policija pronašla, Lavinija je oko vrata imala plastični konopac, neku vrstu užeta koje se tokom seksa zapetljalo. Osumnjičeni Andrea tvrdi da je pokušao da je spase tako što je probao da otpetlja taj konopac, ali da se devojka ipak ugušila. U nameri da sakrije tragove on je njeno telo prebacio u drugi motel. Međutim, odao ga je odbačeni peškir iz prvog motela.

Najgore od svega jeste što je imao seksualne odnose s njenim lešom u drugom motelu posle čega je njeno beživotno telo ostavio u kadi i pobegao. Međutim, brzo je pronađen i uhapšen.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja