NAŠLE SE: Ledi Gaga odlepila za Končitom!
Foto: Beta/AP

Na istoj talasnoj dužini

NAŠLE SE: Ledi Gaga odlepila za Končitom!

Austrija -
Američka pevačica želi pobednicu Evrosonga kao specijalnog gosta na svojoj turneji. U Beču u nedelju Končita peva za svoje fanove

BEČ - Pevačica Ledi Gaga odlepila je za Končitom Vurst (Conchita Wurst),. Ona želi pobednicu Evrosonga kao specijalnog gosta na svojoj turneji. Njujork, Pariz i Berlin već su započeli pregovore sa Končitom oko nastupa na konceratima ove kontraverzne američke pevačice.

Pomama za Končitom Vurst raste iz dana u dan. Video za njenu pesmu „Rise like a phoenix“ do sada je pogledan više od 10 miliona puta.Trenutno je u Evropi ovo najprodavanija pesma. Na Tviteru ona ima 84.000 novih fanova.

Britanski San (Sun) je želeo da objavi ekskluzivni intervju sa Končitom i za to joj ponudio 30.000 evra, ali ih je ona odbila i "poverila se" Austrijskoj nacionalnoj radio-televiziji (ORF). Ovaj intervju koji je objavljen 152. maja u emisiji Ta tema oborio sve rekorde gledanosti. Skoro milion gledalaca (990.000) pratilo je emisiju uživo sa Končitom. Austrijska pevačica će nastupiti u najpoznatijem engleskom tokšou (Graham Norton show).

Svojim fanovima u domovini Končita je spremila iznenađenje. Ona će pevati u nedelju u centru Beča na Balhausplacu (Ballhausplatz). Pre nastupa, koji počinje u 18 časova, Končiti će biti organizovan prijem kod premijera Austrije, Vernera Fajmana (Werner Faymann, Socijaldemkratska partija).

A kruže priče da će se ovogodišnja pobednica Evrovizije pojaviti na balkonu premijerovog kabineta. Ovakva čast ukazana je samo skijašu Karlu Šrancu (Karl Schranz) 1972. godine, posle njegovog povratka sa zimskih olimpijskih igara u Saporu.

"Ovo je Končitin koncert za fanove, jer prilikom dočeka na aerodromu nije imala vremena da se zahvali obožaocima“, rekao je njen menadžer Rene Berto, i dodao da to nikako nije politički nastup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja