NADRLJAO: Odbornik bio zaglavljen devet sati u kanalizacionoj cevi!

Žrtva obilnih kiša u Austriji

NADRLJAO: Odbornik bio zaglavljen devet sati u kanalizacionoj cevi!

Austrija -
Jozef K.(45) pamtiće 14. maj do kraja života jer je jedva ostao živ pokušavajući da pročisti kanalizacioni otvor porodične kuće

SANKT PELTEN - Opštinski odbornik Jozef K. (Josef K., 45) iz Minihrajta (Münichreith) u Donjoj Austriji proveo je devet sati naglavačke zaglavljen u uskoj kanalizacionoj cevi svoje kuće.

Zbog obilnih padavina došlo je do začepljenja kanalizacionog odvoda u Jozefovoj porodičnoj kući. On je u sredu (14. maja) ujutru otišao do garaže u kojoj se nalazio kanalizacioni otvor, kako bi ga pročistio. On je skinuo poklopac i iznad šahta okačio lampu. Krenuo je da čisiti odvod, međutim u jednom je trenutku izgubio ravnotežu i naglavačke upao u cev širine 40 puta 50 centimetara, duboku 70 centimetara i zaglavio se u njoj.

Nije nikako mogao da se izvuče, jedva da je mogao da diše i to užasan smrad. Da nesreća bude veća, Jozefu je na leđa pala i lampa koja je bila iznad šahta, i pržila ga satima stvorivši opekotine na telu.

Spasen je tek posle devet sati kada se njegova supruga vratila sa posla i Uz pomoć komšije uspela je da ga konačno izvuče iz kanalizacionog otvora.Jozef je tek oko 19 sati, posle višečasovnih muka uspeo da udahne čist, ali je odmah prebačen u bolnicu gde je zadržan na lečenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track