BRUKA: Vozio motor bez dozvole i sa 1,3 promila alkohola u krvi!
Foto: ORF

Pijanog motociklistu policija zaustavljala tri puta

BRUKA: Vozio motor bez dozvole i sa 1,3 promila alkohola u krvi!

Austrija -
Uprkos naredbi policijske patrole da ne vozi pijan čovek nastavio da upravlja motorom, da bi na kraju bio priveden u stanicu

LINC - Policija je u ponedelja čak tri puta zaustavljala istog pijanog motociklistu (38) koji je uz to upravljao bez vozačke dozvole.

Upornog motociklistu policijska patrola je prvi put zaustavila u 15 sati i utvrdila da nema dozvolu za upravljanje motorom, a alko test je pokazao da motorista u krvi ima čak 1,3 promila alkohola.

Posle uzemanja podatka, policajci su mu zabranili da dalje vozi motor. Međutim deset minuta kasnije ista patrola ga je ponovo zaustavila. Ovoga puta on je odbio alkotest.

Posle izvesnog vremena policijska patrola je opet videla dobro poznatog motociklistu, ali kada su mu dali znak da se zaustavi, on je jednostavno dao gas i pobegao.

Policija je ubrzo uspela da zaustavi pijanog motoristu i ovoga puta ga privedela u policijsku stanicu. Protiv njega su podnete tri prijave zbog vožnje pod uticajem alkohola, a odgovaraće i za još osam saobraćajnih prekršaja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja