MOGLA JE I KUMA DA BUDE: Direktorka zatvora vozila dvojicu ubica na svadbu!
Foto: Wikipedija

Šokirala sve

MOGLA JE I KUMA DA BUDE: Direktorka zatvora vozila dvojicu ubica na svadbu!

Austrija -
Uprkos konstantnom manjku personala, ustanova šalje dvojicu službenika da čitav dan nadgleda svadbu jednog ubice. Da ne spominjem izuzetno visok rizik od bekstva, kaže jedan čuvar

GERASDORF - Direktorka zatvora za maloletne prestupnike Gerasdorf vozila se bez policijske pratnje sa dvojicom zatvorenika osuđenih za ubistvo i to na svadbu jednog od njih! Automobil u kojem su se, osim njih troje, nalazili i čuvar i administrativni radnik zatvora uputio se prema Lincu, gde se jedan od optuženih venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Margaritu E. nije uplašio nedostatak dodatnih mera bezbednosti.

“Zadnja vrata ne mogu da se otvore iznutra”, rekla je direktorka, poznata po visokom stepenu saosećanja sa zatvorenom omladinom. Ona je prekinula odmor kako bi lično mogla da isprati mladoženju i njegovog kuma u Linc, koji je od zatvora u Gerasdorfu udaljen dva sata vožnje.

Mnogi radnici Zatvora nisu gledali blagonaklono na ovaj direktorkin potez.

“Uprkos konstantnom manjku personala, ustanova šalje dvojicu službenika da čitav dan nadgleda svadbu jednog ubice. Da ne spominjem izuzetno visok rizik mogućeg bekstva”, izjavio je neimenovani čuvar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track