Majka prodaje dvoje dece za 30.000 evra!

Šokantno

Majka prodaje dvoje dece za 30.000 evra!

Austrija -
Pa to je nezamislivo, ona želi da mi proda rođenu decu, izjavio je potreseni Denis

BEČ - Julia D. (20) traži od svog supruga Denisa D. (21) 30.000 evra kako bi mu prepustila starateljstvo nad njihovim sinovima Fernandom (2) i Leonardom (8 meseci).

Njih dvoje su u procesu razvoda, a nakon četvoromesečne pravne bitke za starateljstvo, Denisu D. je stiglo pismo od advokata koji zastupa njegovu suprugu u kojem se navodi da će se ona odreći starateljstva, prava na posete kao i novčanog dodatka ako joj Denis u roku od 14 dana na račun uplati 30.000 evra.

"Pa to je nezamislivo, ona želi da mi proda rođenu decu“, izjavio je potreseni Denis za list Esterrajh (Österreich).

Julia D. se na poslednjem sudskom ročištu nije ni pojavila, a kao razlog njenog izostanka je navodni put u inostranstvo.

"Skandalozno je da sudska odluka još uvek nije donesena. Imamo svedoke koji će potvrditi da se Julia D. nalazi u Austriji“, izjavila je Astrid Vagner (Astrid Wagner), advokatica Denisa D.

Julia D. je pre četiri meseca napustila muža bez ikakvog objašnjenja i odvela sinove. Kasnije je tvrdila da je Denis tukao, što on kategorički poriče.

Nakon napuštanja porodičnog doma Julia se sa decom uselila u "Žensku kuću“, koju je posle nekog vremena napustila. "Prema informacijama koje sam dobio od prijatelja, Julia stalno menja mesto boravka, a to nikako nije dobro za našu decu“, rekao je Denis.

Njega trenutno brine šta će biti sa njegovim sinovima koje nije video više od dva meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track