SKANDAL U ZATVORU: Zaposleni pisali direktorki domaće zadatke!
Foto: Tanjug

Snašla se

SKANDAL U ZATVORU: Zaposleni pisali direktorki domaće zadatke!

Austrija -
Za direktorkine malverzacije se saznalo prošle nedelje kada jedna od devojaka nije stigla da završi pisanje rada iz engleskog jezika, pa je na sebe navukla gnev besne šefice

VINER NOJŠTAT - Direktorka zatvora u Viner Nojštatu Tereza Hajgert (Teresa Heigert, 54) osumnjičena je za zloupotrebu službenog položaja, jer je praktikante i jednu zaposlenu terala da joj pišu domaće zadatke!

Direktorka vanredno pohađa studije na visokoj stručnoj školi u ovom mestu, a budući da joj ni nemački ni engleski jezik nisu maternji, iskoristila je svoj uticaj u ovoj zatvorskoj ustanovi da dve tinejdžerke (18) i jednu radnicu (24) iskoristi za dobijanje dobrih ocena iz ovih predmeta.

Zaposleni su za direktorkine malverzacije saznali prošle nedelje kada jedna od devojaka nije stigla da završi pisanje rada iz engleskog jezika, pa je na sebe navukla gnev besne šefice. Policija je po nalogu tužilaštva započela istragu kako bi razjasnila da li se zaista radi o zloupotrebi službenog položaja. Ukoliko se pokaže da jeste, loše ocene iz jezika postaće najmanji problem ambiciozne direktorke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track