OPREZ: Lažne karte za Evroviziju prodaju po 899 evra!
Foto: Esc-plus.com

Interenet prevara

OPREZ: Lažne karte za Evroviziju prodaju po 899 evra!

Austrija -
Iako je prodaja karata za predstojeće evrovizijsko takmičenje u Beču najavljena tek za polovinu novembra, pojavile su se lažne ulaznice koje prodaju preko interneta

BEČ - Austrijski javni servis ORF upozorio je građane da su se pojavile u prodaji falsifikovane ulaznice za Evroviziju, koji će biti održao u Beču naredne godine od 19. do 23. maja.

Iako će karte biti puštene u prodaju tek sredinom novembra, na internetu se nude lažne ulaznice za Bečku gradsku dvoranu (Wiener Stadthalle) za 899 evra.

Falsifikovane karte prodaju se po ceni od 499 i 899 evra, a u ORF-u nisu želeli da otkriju kolika će zaista biti cena ulaznica za predstojeće evrovizijsko takmičenje. Tačan datum početka prodaje još uvek nije ozvaničen.

“Građani će za otprilike dva i po meseca moći da kupe karte za obe polufinalne večeri kao i za finale. U prodaji će bii ukupno 100.000 karata, kako za takmičarski deo programa, tako i za javne probe”, saopštio je ORF. Austrijski javni servis će uskoro detaljno obavestiti građane o procesu kupovine karata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track