(FOTO) HITNO: Negotinskom Domu zdravlja potrebna pumpa za izbacivanje vode!

Apel dijaspori

(FOTO) HITNO: Negotinskom Domu zdravlja potrebna pumpa za izbacivanje vode!

Austrija -
Potopljena je kotlarnica u kojoj su električne instalacije, magacin u kojem se čuvaju sanitetske rezerve, magacini tehničke robe, vešeraj, previjalište
1 / 4

BEČ - Dom zdravlja u Negotinu poslao je apel našoj dijaspori u Austriji sa molbom da što pre pomogne u nabavci vodene pumpe za izbacivanje vode koja je, usled nezapamćenih poplava, prodrla u veliki delo bolnice i preti da ugrozi normalno funkcionisanje ove zdravstvene ustanove.

Potopljeni su kotlarnica sa električnim instalacijama, magacin u kojem se čuvaju sanitetske rezerve, magacini tehničke robe, vešeraj, previjalište.

Dijaspora u Austriji pozvala je sve ljude dobre volje koji mogu da da pomognu da to učine uplatom novca na još aktivni namenski račun prolećne akcije "Zajedno za Srbiju i Srpsku“, čije je otvaranje podržala i ambasada Srbije u Beču.

Oni koji žele da novac uplate lično, mogu to da učine danas (sreda) od 19 časova u prostorijama Zajednice srpskih klubova u Beču, na adresi Gudrunštrase 133b (Gudrunstrasse), u desetoj bečkoj opštini.

Račun za prikupljanje sredstava je:

Empfänger: Hilfsaktion "Zusammen für Serbien und Srpska“ – Zajedno za Srbiju i Srpsku“- Dom Zdravlja NegotinIBAN: AT381400001010071441BIC: BAWAATWW

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track