ZBRISAO: Ubio majku i  spakovao u orman pa odleteo na zapad!

Policija još traga za ubicom

ZBRISAO: Ubio majku i spakovao u orman pa odleteo na zapad!

Austrija -
Štefan Eduard (22) koji je na smrt izbo Sabine V. (43) napustio je Austriju i još uvek ne znamo tačno gde se nalazi“, izjavio Franc Polcer šef donjeaustrijske policije

ŠTRASHOF - Policija i dalje traga za Štefanom Eduardom (22) za koga postoji novana sumnja da je početkom septembra na brutalan način ubio svoju majku Sabine V. (43). Istragom je utvrđeno da se mladić na aerodromu u Švehatu ukrcao u avion i odleteo na zapad.

„Naše slutnje su se obistinile. Mladić je napustio Austriju i sa aerodroma u Švehatu odleteo na zapad. Još uvek ne znamo tačno gde se nalazi“, kratko je izjavio Franc Polcer (Franz Polzer), šef donjeaustrijske kriminalističke policije.

Austrijski mediji javljaju da su majka i sin živeli izuzetno povučeno. Oni su retko komunicirali sa komšijama, a ni sa porodicom nisu imali baš prisan odnos. Retko kada im je neko dolazio u posetu, a sa svojom sestrom je premilnula Sabine komunicirala uglavnom telefonskim putem.

Ovo monstruozno ubistvo bi ostalo prikriveno mnogo duže da Štefan nije slavio rođendan 10. septembra, i tada je njegova tetka zvala da mu čestita. Međutim, uspaničila se nakon što se nekoliko dana za redom niko nije javljao na telefon, pa je pozvala policiju.

Telo Sabine , sa više ubodnih rana pronađeno je u ormanu za veš, a prema procenama stručnjaka, bilo je najmanje tri nedelje u stanu. Komšije su izjavile da su i majka i sin bili nezaposleni, ali da su imali harmoničan odnos. Istraga još uvek nije utvrdila motiv zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track