MANIJAK: Lažni policajac zaustavio ženu i tražio seks!

Uhvaćen prevarant

MANIJAK: Lažni policajac zaustavio ženu i tražio seks!

Austrija -
On je automobil u kojem se nalazila Velšanka pratio nekoliko kilometara kroz grad, da bi je na kraju zaustavio koristeći mobilnu aplikaciju koja imitira rotaciono svetlo

VELS - Lažni policajac zaustavio je u petak u gradu Velsu u Gornjoj Austriji jedan automobil i ženu (34) koja je bila za volanom pokušao da natera na seks. On joj je obećao da će je u tom slučaju osloboditi alko-testa. Žena je odbila i pozvala policiju koja je brzo pronašla prevaranta.

Lažni policajac je automobil u kojem se nalazila Velšanka pratio nekoliko kilometara kroz grad, da bi je na kraju zaustavio koristeći mobilnu aplikaciju koja imitira rotaciono svetlo. Izašao je iz automobila i od žene zatražio vozačku i saobraćajnu dozvolu, a zatim joj je rekao da će uskoro stići kolege sa aparatom za merenje alkohola u krvi.

Ipak, ponudio joj je i alternativu: ukoliko se pokaže spremnom na seksualni kontakt neće morati da radi alko-test, niti će snositi bilo kakve druge zakonske posledice.

Žena je u neverici odbila ovu ponudu, a lažni policajac joj je vratio dokumenta i pustio je da vozi dalje, verovatno čekajući na sledeću žrtvu. Velšanka je odmah pozvala policiju koja je ubrzo uspela da pronađe lažnog kolegu.

Prevarant je potvrdio ženinu priču, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog lažnog predstavljanja i pokušaja primoravanja na seksualne radnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track