STUKLI DVE FLAŠE VOTKE: Mortus pijana devojčica (14) pred policijom pala u nesvest!
Foto: Shutterstock

Klinci se oduzeli od alkohola

STUKLI DVE FLAŠE VOTKE: Mortus pijana devojčica (14) pred policijom pala u nesvest!

Austrija -
Oni su policiji priznali da su kupili dve flaše votke, jednu sa 40, a drugu sa 20 odsto alkohola i da su obe flaša ispili u roku od sat vremena

BEČ - Devojčica (14) pala je u nesvest tokom policijske kontrole u mestu Kamfenberg, pokrajina Štajerska. Devojčica je odmah prebačena u bolnicu gde je utvrđeno da ima više od tri promila alkohola u krvi. Protiv nje i njenih troje prijatelja, koji su takođe bili pijani, kao i protiv njihovih roditelja biće podnesene prijave, pišu austrijski mediji.

Devojčica i troje prijatelja, dve devojke i jedan dečko starih između 14 i 20 godina zapali su u nedelju oko 18 časova u ulici Vinerštrase (Wienerstrasse) za oko policajcima. Pošto se grupa mladih čudno ponašala, policajci su ih zaustavili.

Oni su policiji priznali da kupili dve flaše votke, jednu sa 40, a drugu sa 20 odsto alkohola i da su obe flaša ispili u roku od sat vremena. Iznenada tokom razgovora četrnaestogodišnja devočica se srušila na zemlju.

Policajci su je u besvesnom stanju odmah prebacili do obližnje bolnice. Utvrđeno je da u krvi ima 3,13 promila alkohola, dok je kod njenih troje prijatelja izmereno između 0,82 i 1,5 promila. Mladi su policiji priznali da je alkohol kupila najstarija osoba među njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track