Najnovije vesti

DRAMA U GRACU: Austrijanac porodio suprugu u hodniku!

Bebi se baš žurilo

DRAMA U GRACU: Austrijanac porodio suprugu u hodniku!

Austrija
Kada sam preko telefona čuo plač male Luise, prevladale su me emocije. Ovo je zaista bilo božićno čudo, rekao je operater hitne pomoći Danijel Erenhofer

GRAC - Rene Vagner porodio je suprugu Lenu u hodniku njihove kuće kada je uvideo da beba već krenula i da neće stići do bolnice.

Kako javlja austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF), novopečanu majku Lenu Vagner (32) iz Graca u utorak oko četiri sata ujutru iz sna su probudili jaki trudovi. Sve se odigrao toliko brzo da su mladi supružnici iz spavaće sobe, umesto do bolnice, uspeli da "stignu“ samo do hodnika svoje kuće.

Auto je već bio upaljen i parkiran ispred ulaznih vrata, međutim izgleda da Luisa, kako su roditelji  nazvali novorođenu ćerkicu, nije više mogla da čeka.

Rene je, videvši da je supruga već počela da se porađa, nazvao hitnu pomoć i prateći instrukcije telefonskog operatera Danijela Erenhefera uspešno porodio suprugu. Mala Luisa došla je na svet u tačno 5:13 časova.

"Bio sam prestravljen, ali je operater hitne pomoći uspeo da mi odagna strah i da me smiri“, kaže Rene za ORF.

Telefonski operater hitne pomoći Erenhofer, koji je pre tri meseca i sam po prvi put postao otac, izjavio da su roditelji odradili odličan posao i da zbog toga i te kako treba da budu ponosni.

"Kada sam preko telefona čuo plač male Luise, prevladale su me emocije. Ovo je zaista bilo božićno čudo“, rekao je Erenhofer.

Nešto kasnije mama i beba su vozilom hitne pomoći prebačene u pokrajisku bolnicu u Gracu, gde su doktori potvrdili da je novorođena beba potpuno zdrava.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...