TEŠKA NOĆ UOČI BOŽIĆA: Policija intervenisala zbog napada nožem, pljačke i tuča!
Foto: Printscreen Heute.at

PUNE RUKE POSLA

TEŠKA NOĆ UOČI BOŽIĆA: Policija intervenisala zbog napada nožem, pljačke i tuča!

Austrija -
U masovnoj tuči u jednoj bečkoj diskoteci povređena i dva policajca a više lica uhapšeno. Devojka posle svađe momka napala nožem

BEČ - Masovna tuča u diskoteci, napad nožem, oružana pljačka supermarketa, samo neki od „povoda“ zbog kojih je bečka policija morala da interveniše tokom poslednja 24 časa. U ranim jutarnjim satima, u jednoj diskoteci, koja se nalazi u 22. bečkoj opštini, nekoliko pijanih gostiju se posle svađe sa jednim od redara, i fizički nasrnulo na njega i lakše ga povredilo.

Nešto kasnije ispred ove diskoteke izbila je masovna tuča između mladića koji su napali redara i ostalih članova obezbeđenja diskoteke. Na lice mesta odmah je stigla i policija, koja je pokušala da smiri zavađene strane. Međutim u opštoj tuči povređena su i dva policajca. Samo što se smirila situacija nešto kasnije došlo je do još jedne tuče u kojoj je povrede zadobilo jedno lice. U oba ova odvojena slučaja policija je ukupno uhapsila tri lica.

Juče oko 17 sati u jednom stanu u 21. bečkoj opštini, izbila je svađa između devojke (29) i njenog dečka (27). Tokom svađe devojka je zgrabila kuhinjski nož i isekla mladića po levoj ruci. Muškarcu su povrede sanirane u jednoj bečkoj bolnici, a policija je devojci, koja je negirala da ga je povredila ipak napisala prijavu.

Juče ujutru, u 5:35 časova, dogodila se i oružana pljačka. Dok su dvojica radnika jednog supermarketa, koji se nalazi u 22. bečkoj opštini, otključavali ulazna vrata, prišla su im dvojica pljačkaša i uz pretnju pištoljem naredili da otvore sef, koji se nalazi unutar ovog objekta. N

Kada su pokupili sav novac iz sefa pljačkaši su pobegli, a policija za njima još uvek traga. Nije saopšteno koliko su novca razbojnici odneli sa sobom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track