PRLJAVI PLES SA MILIONEROM: Bivšoj Klunijevoj devojci ispala bradavica na bečkom balu!
Foto: Printscreen Blick.ch/ Keystone

Skandal u Operi

PRLJAVI PLES SA MILIONEROM: Bivšoj Klunijevoj devojci ispala bradavica na bečkom balu!

Austrija -
Rihard Lugner, bečki biznismen svake godine na Opernbal dovodi svetske zvezde, a ovaj put je došao sa manekenkom Elizabetom Kanalis

BEČ - Gde je bečki milioner Rihard Lugner tu je i skandal, bez koga nije prošao ni ovogodišnji "Opernbal" u Beču. Lugner koji svake godine na bal dovodi svetske zvezde, ovaj put doveo je samo nekadašnju devojku američkog glumca Džordža Klunija, model Elizabetu Kanalis (Elisabetta Canalis).

„Ovo mora da se doživi“, izjavila je bivša Kanalisova koja je bila izuzetno lepo raspoložena, a ni maler koji joj se desio dok je igrala sa Lugnerom nije joj pokvario raspoloženje.

Foto Printscreen blick.ch/ Keystone

Dok je plesala valcer sa bečkim biznismenom njoj je u jednom momentu spala haljina, ai iz dekoltea ispala bradavica. Blicevi fotoaparata i sve oči bile su uprte u dekolte lepe manekenke, koja se nije zbunila već uz osmeh vratila sve na svoje mesto.

„Ona je zaista divna i voli da sarađuje sa svima“, izjavio je izjavio Lugner.

Ovogodišnjem, 59-om po redu Opernbalu, koji je poznat širom sveta kao najglamurozniji bal, prisustvovao je vrh austrijske države, na čelu sa predsednikom Austrije Hajncom Fišerom. Među zvanicama je bila i super-model Naomi Kempbel obučena u elegantnu belu haljinu. Kada je kročila je na crveni tepih uz “Hallo” novinarima I fotografima, ušla je u salu u pratnji žene najvećeg proizvođača oružija, Gastona Gloka, Katrin Glok. Odmah nakog ponoći one su napustile bal.

Ukupno 5.150 gostiju uživalo je sinoć u bečkoj Operi, koja je bila rasprodata do poslednjeg mesta. Opera će doneti dobit više od milion evra. Opera je bila ukrašena sa 50.000 cvetova. Ulaznica za bečki Opernbal ove godine koštala je 250 evra, loža između 9.000 i 18.500 evra. Mesto za stolom za dve osobe moglo se naći za 180 evra, a za ceo sto moralo se izdvojiti između 360 i 1.080 evra. Karte za stajanje za generalnu probu, koja je održana u sredu, koštale su 15 evra, a one za sedenje između 20 i 40 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track