SEJAO STRAH PO BEČU: Srđan napadao i pljačkao prostitutke!
Foto: Policija

Istraga pokazala

SEJAO STRAH PO BEČU: Srđan napadao i pljačkao prostitutke!

Austrija -
Imao je pištolj i napao me je! Plakala sam, pretrnula sam od straha, rekla je na lošem nemačkom Mina koja se u Beču bavi najstarijim zanatom

BEČ - Bečka prostitutka poznata kao Mina tvrdi da je nedavno bila žrtva napada Srđana T. (32) koji je istražiteljima priznao ubistvo transseksualca turskog porekla, Hande Ö. (35) u Beču.

Kako prenose austrijski mediji, prostituka je izjavila da je napadač imao pištolji i da je hteo da je opljačka.

“Imao je pištolj i napao me je! Plakala sam, pretrnula sam od straha. Srećom, policija se ubrzo pojavila”, rekla je na lošem nemačkom ova devojka stranog porekla.

Ona će biti saslušana u policiji uz pomoć prevodioca, a austrijski mediji podsećaju da ovo nije prvi Srđanov napad na prostituke u Beču. On je zbog dve pljačke uhapšen 24. januara, dan pre nego što je policija otkirla telo ubijene transseksualke koju je, po sopstvenom priznanju, posle seksa davio do smrti.

Policija navodi da je 23. januara upao u jedan "studio za tajlandsku masažu" u Otakringu i opljačkao prostitutku koja je tu radila. Dan kasnije, 24. januara, uz pretnju gasnim pištoljem opljačkao je jednu ženu (54) u njenom stanu, u sedmoj bečkoj opštini.

Kratko nakon ove pljačke policija je uspela da ga locira i uhapsi. Prilikom privođenja kod njega je pronađen gasni ištolj, kao i plen ukraden od pedesetčetvorogodišnje žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track