(FOTO) SPEKTAKL U BEČU: Leteće sve što ima točkove!
Foto: Masters Of Dirt

svetska vozačka elita

(FOTO) SPEKTAKL U BEČU: Leteće sve što ima točkove!

Austrija -
U novom šou programu najbolji fristajl-vozači na svetu zabavljaće bečku publiku atraktivnim skokovima na motorima, BMX-biciklima, Snowmobile, Quad i Buggy-vozilima
1 / 4 Foto: Masters Of Dirt

BEČ - Najspektakularniji fristajl-šou „Masters of Dirt“ gostuje 13. put u glavnom gradu Austrije od 20. do 22. februara u gradskoj hali Štathale (Stadthalle).

Gledaoci ovog spektakla pod nazivom „Sve što ima točkove, leti” imaće šprilike da vide najneverovatnije akrobatske. U novom šou programu najbolji fristajl-vozači na svetu zabavljaće bečku publiku atraktivnim skokovima na motorima, BMX-biciklima, Snowmobile, Quad i Buggy-vozilima.

Elitu sportskih fristajlera čini 80 vozača sa četiri kontinenta. Po prvi put u istoriji ove manifestacije će 2015. godine BMX-skakaonice biti postavljene u sredini staze. To će omogućiti da 60 vozača bicikala iz čitavog sveta skaču sinhrono.

Time će i prostor za motokros vozače biti povećan a 6 skakaonica će biti postavljene jedna pored druge. Jedna od skakaonica biće postavljena na razdaljini od 28 metara što vozačima ne samo da obezbeđuje više vremena za izvođenje trikova već ih stavlja i pred nove izazove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track