KAKO DA SMUVATE AUSTRIJANCA: Ovih 8 stvari morate da znate!
Foto: Profimedia

Možda vam zatreba

KAKO DA SMUVATE AUSTRIJANCA: Ovih 8 stvari morate da znate!

Austrija -
Uprkos početnom stidu i hladnom stavu Austrijanac će brzo sa poljupca otići sa vama - u krevet!

BEČ - Najnovija istraživanja pokazala su da trećinu Austrijanaca čine samci. Portal lokal.at sastavio je listu najvažnijih stvari koje morate da znate ako želite vezu ili brak sa Austrijancem.

1. Rezervisani su i konzervativni

Sa njima je teško napraviti prvi kontakt i nisu spremni da prvi krenu u igru zavođenja. Izbegavaju kontakt očima i teško ih je "otkraviti". Zato, naoružajte se stpljenjem i ne navaljujte.

2. Stidljivi su i ne znaju da flertuju

Katja Fariaz, brazilska blogerka koja živi u Beču i koja je već pet godina udata za Austrijanca kaže da je njen suprug zabavan, veran i ljubazan. Ona kaže da žene ne treba da obeshrabi početni "hladan" stav muškaraca i to što deluju prilično nezainteresovano.

3.Ne stide se da javno pokažu osećanja

Jedom kad se opusti, vaš austrijski partner se neće libiti da vas poljupi na ulici, pred svima, što će biti dokaz da zaista uživa sa vama.

4. Brzo u krevet

Uprkos početnom stidu i hladnom stavu Austrijanac će brzo posle prvog poljupca otići sa vama - u krevet! Ova vrsta intimizacije im uopšte nije strana i ne znači da su vas shvatili samo kao priliku za jednu noć.

5. Brutalno iskreni

"U toj haljini ti zadnjica izgleda preveliko" ... Ovo je samo jedan od komentara koji može da vas šokira, ali većina žena koje za partnere imaju Austrijance kažu da nije reč o zlobnim komentarima, već o iskrenosti kojom žele da vam pokažu da im je stalo do vas i vašeg lepog izgleda.

6. Verovano su pušači

Statistike pokazuju da veliki broj Austrijanaca čine pušači, pa ako vam to smeta... Istraživanje je takođe pokazalo da samo dvoje od petoro pušača u Austriji zaista pokuša da ostavi ovaj porok.

7. Strah od vezivanja

Mnogi Austrijanci se boje da ostvare ozbiljnije veze, pre svega da preuzmu odogovornost za porodicu, kao i da dele svoje prihode sa partnerom.

8. Imaju lepe manire... uglavnom

Austrijaci se trude da budu dobro obrazovani i da imaju imaju lepe manire. Otvoriće vam vrata, pridržati kaput, platiti večeru već na prvom sastanku, ali za svaki slučaj - ponesite svoj novčanik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track